Miksi koruja?

Miksi koruja?

Kun olin noin 10-vuotias, löysimme ystäväni kanssa rasian joka sisälsi korujenvalmistustarvikkeita. Palautimme rasian omistajalleen, mutta muistan ajatelleeni kuinka hienoa olisi osata itse tehdä kaikenlaisia koruja. Purin vanhoja korujani ja tein niistä “uusia”.

Kun saimme ensimmäiset kanamme noin 6-7 vuotta sitten ja ensimmäinen sulkasato tuli, niin ajattelin tätä nuoruuden tapahtumaa taas uudelleen ja että miksei. Olisi ihana saada sulat uusiokäyttöön ja tehdä koruja niistä. Se idea jäi kytemään vuosiksi, kunnes viime talvena sitten rohkaistuin ja ostin ensimmäiset korutarvikkeeni. 

En mieti koskaan etukäteen minkälaisia koruja teen, vaan toimin intuition pohjalta. Otan korutarvikkeet esille ja annan luovuuden viedä. Koru on valmis kun olen siihen tyytyväinen. Laatikossa on myös niitä aloitettuja koruja joista vielä puuttuu “se jokin”. Jonain päivänä löydän niiden puuttuvan osan ja ne ovat valmiita myytäväksi. 

Jokainen koru on siis tehty tunteella ja niihin on käytetty aikaa, jotta ne kelpaavat minulle ennen kuin ne tulevat sinulle.

Teen koruja myös asiakkaiden toiveiden mukaan tilaustyönä. Tilaustöihin käytän samaa periaatetta kuin muihinkin koruihin. Jos en ole täysin tyytyväinen niin pyydän luvan muokkauksiin. Asiakas on viime kädessä kuitenkin se joka päättää mikä lopputulos on hänelle se oikea. 

Tervetuloa löytämään se koru joka puhuttelee juuri sinua!

-Terhi-

Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.