Meidän tarinamme

Meidän tarinamme

Kun olin noin 10-vuotias, löysimme ystäväni kanssa rasian joka sisälsi korujenvalmistustarvikkeita. Palautimme rasian omistajalleen, mutta muistan ajatelleeni kuinka hienoa olisi osata itse tehdä koruja, joita ihmiset käyttäisivät hienoissa juhlissa. Purin vanhoja korujani ja tein niistä “uusia”.

Kun saimme ensimmäiset kanamme vuonna 2013 ja ensimmäinen sulkasato tuli, niin ajattelin tätä nuoruuden tapahtumaa taas uudelleen ja että miksei. Olisi ihana saada sulat uusiokäyttöön ja tehdä koruja niistä. Se idea jäi kytemään vuosiksi, kunnes talvella 2019 sitten rohkaistuin ja ostin ensimmäiset korutarvikkeeni. 

En mieti koskaan etukäteen minkälaisia koruja teen, vaan toimin intuition pohjalta. Otan korutarvikkeet esille ja annan luovuuden viedä. Koru on valmis kun olen siihen tyytyväinen. Laatikossa on myös niitä aloitettuja koruja joista vielä puuttuu “se jokin”. Jonain päivänä löydän niiden puuttuvan osan ja ne ovat valmiita. 

Jokainen koru on siis tehty tunteella ja niihin on käytetty aikaa, jotta ne kelpaavat minulle ennen kuin ne lähtevät maailmalle.

Valmistan koruja myös asiakkaiden toiveiden pohjalta tilaustyönä. 

Tutustu siis verkkokauppaani ja löydä korusi valmiista mallistostamme tai esitä toiveesi ja me teemme parhaamme täyttääksemme sen!

-Terhi-

Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.