Toimitusehdot ja maksutavat

1. Asiakastiedot

Asiakkaan tulee tilauksen yhteydessä ilmoittaa kaikki tarvittavat tiedot nimi, sähköpostiosoite, toimitusosoite, puhelinnumero ja mahdollinen alennuskoodi. Asiakastiedot ovat luottamuksellisia, eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille. Muista täyttää tiedot huolellisesti.

2. Hinnat ja tuotetiedot

Tuotteiden hinnat on esitetty tuote-esittelyjen yhteydessä. Tuotteisiimme sisältyy arvonlisäveroa 24 %. Veroerittely näkyy tilausvahvistuksessa. Hinnaston hinnat eivät sisällä kuljetusta, ellei sivustollamme toisin mainita. Toimituskulujen hinnat määräytyvät valitun toimitustavan mukaan. Hinnat koskevat vain moonranchjewelry.fi:n verkkokaupan kautta tehtäviä tilauksia. Kaikki tuote- ja hintatiedot ovat sitoumuksetta ja Moon Ranch varaa oikeuden hinnoittelu- ja tuotetietovirheisiin sekä mahdollisten toimitusvaikeuksien sattuessa kaupan peruuttamiseen myyjän vastuun rajoittuessa enintään kaupan peruuntumiseen ja purkamiseen.

3. Toimitustavat, -ajat ja -maksut

Toimitustavat, -ajat ja -maksut ovat voimassa Suomessa. Moon Ranch tarjoaa asiakkailleen seuraavat toimitustavat:

Postituskulut alkaen 3,40€. Nouto paikanpäältä 0€. Nouda tilaamasi tuotteet lähimmästä postin toimipisteestä. Kirjetoimitukset tulevat pääsääntöisesti postilaatikkoosi. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi heti saapumispäivänä klo 16 jälkeen. Ota henkilötodistuksesi mukaan, kun noudat lähetystä. Toimitamme lähetykset pääsääntöisesti pakettina tai kirjeenä. Lähetystä säilytetään postin toimipisteessä 2 täyttä kalenteriviikkoa.

Meiltä voit tilata myös tuotteet muuhun EU maahan. Voit kysellä hintoja sähköpostitse. Voit tarkistaa lähetysmahdollisuuden Postin verkkosivuilta www.posti.fi. Mikäli et ole varma toimitus mahdollisuudesta niin voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse varmistaaksesi asian.

4. Palautukset ja muutostyöt

Muistathan tehdä ilmoituksen tuotteen palautuksesta sähköpostiimme asiakaspalvelu(at)moonranch.fi mikäli haluat palauttaa tuotteen! Palautukset ja huomautukset tulee tehdä 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Liitä mukaan yhteystietosi ja palautuksen syy. Hinnat koskevat vain suomen sisäisiä toimituksia. Valmistusvirheestä johtuvat takuukorjaukset teemme veloituksetta mikäli asiakas on viasta informoinut 14 päivän sisällä paketin vastaanotosta. Lähetyskulut korjaukseen maksaa asiakas. Teemme myös pienet muutokset koruihin veloituksetta mikäli niistä on sovittu tilauksen yhteydessä. Pieniin muutoksiin ei kuulu sulkien tai ketjun vaihto. 

5. Toimitusaika

Tuotteidemme toimitusaika on 1 - 14 työpäivää. Pyrimme aina mahdollisimman pikaiseen toimitukseen. Olemme asiakkaisiin yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään.

6. Maksutavat

Voit maksaa ostoksesi verkkopankissa. Saat maksutiedot tilausvahvistuksen yhteydessä. Tuotteet lähtevät varastoltamme kun maksu on rekisteröitynyt tilillemme. Mikäli noudat tuotteet meiltä niin voit maksaa käteisellä tai yleisimmillä pankkikorteilla.